hej igen

 
Hej igen! Det börjar bli ett tag sedan sist men som man brukar säga: bättra sent än aldrig. Februari månad (och också mars för den delen) rusade bara förbi och vi börjar äntligen gå mot ljusare tider. Ser så fram emot solen, värmen, fågelkvittret och alla andra vårtecken. Jag börjar bli färdig med allt som heter vinter, snö och minusgrader.
 
Som en uppdatering på studiefronten kan det sägas så mycket som så att mitt första år på universitetet snart är förbi. På måndag börjar min sista period och om runt en månad får jag ta sommarlov. Som jag tidigare nämnt har jag haft en väldigt lugn period vad gäller studierna. Till följd av det har jag spenderat mycket tid hemma i Kristinestad och pendlat rätt mycket mellan Österbotten och Åbo. Jag börjar bli en riktig stammis på bussen, haha! Nåväl, jag kände i ett rätt tidigt skede av mina studier att Åbo inte är något annat än min studiestad. Jag trivs såklart i staden och med mina studier men Kristinestad kommer alltid kännas som hemma :) 
 
Annars då? Den senaste helgen gick i firandets tecken med både kalas och dop. Samma dag som Basse blev ett år äldre blev också Linus döpt. Jag och Basse fick dessutom äran att bli faddrar till den lilla skatten ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0