fem punkter om januari

Att skriva listor är alltid kul, förhoppningsvis också lika kul att läsa! Nu tänkte jag bjuda på en lista med roliga saker jag hunnit med under den senaste tiden. Det känns som ett bra sätt att sammanfatta månaden på.
 
  • Jag har pysslat ihop mitt CV och skickat i väg sommarjobbsansökningar. Nu får jag bara hålla tummarna!
  • Jag har fått fira fyra (!!!) födelsedagsbarn: mamma, Göta, Pia och Nea! 
  • Jag har godsaks-strejkat. Planen var att minska på det vita sockret som dominerade i princip hela december månad, haha! Jag har varken ätit godis eller chips men några bakverk har nog slunkit ner. Trots att månaden inte blev helt godsaksfri har jag ändå tagit med mig nya insikter och tankar kring allt det vita (och ofta onödiga) sockret. Jag har bl.a kommit fram till att jag inte alltid är så sugen som jag tror, att det egentligen oftast bara handlar om ett vanemönster. 
  • Som jag redan nämnt tidigare, har jag och Basse tagit oss i kragen och äntligen bokat en resa. I maj bär det av till Kroatien! 
  • Jag har smakat på x-antal nya recept. Zucchinilasagne, kycklingsoppa och hemlagade fiskbiffar är några i mängden. Bäst av allt: allt har varit gott som bara den! Ikväll fortsätter jag på samma spår med nya recpet. Marockanska köttfärsbiffar i tomatsås ska kokas ihop och så ska jag ugnsrosta egen müsli. Jag kanske bjussar på recepten om det blir bra!

Kommentarer
Postat av: Jessica

Älskar verkligen att testa nya recept! Tänkte faktiskt sätta mig senare och leta fram lite nytt :) Zucchinilasangen kanske blir något att testa

2018-01-30 @ 17:02:07
URL: http://jessical.blo.gg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0