weekend

2017-09-30 kl 10:11:00
Fredagar = ledig dag, gårdagen drog därför i gång med sovmorgon och morgonmys framför tv:n. Morgonen är verkligen min favorit tidpunkt på dagen! Det är då jag kan slappna av ordenligt och planera resten av dagen. Morgonlugnet byttes senare ut mot plugg. Här är det minsann inget latande, haha. Jag blev passligt klar med det viktigaste tills jag sökte mig ut i höstvädret för att möta upp Nicci och Line. Paavo Nurmi parken som jag alltid vandrar igenom hade förvandlats till ett höstlandskap. Så fint!
 
Då vi alla var samlade bestämde vi oss för att börja med en fika. Perfekt sätt att kicka i gång helgen! De kommande timmarna vandrade vi runt i några affärer på jakt efter lite smått och gott. Själv hade jag några dagar tidigare spanat in en kappa som jag var i valet och kvalet att köpa. I går slog jag dock till och jag är mer än nöjd! Det är alltid bra att sova på saken i några dagar och vänta på att man känner sig riktigt, riktigt säker.
 
Då jag kom hem från shoppingen plockade jag direkt fram ingrediernserna till ett nytt pajrecpet, för vad är ett ordentligt fredagsmys utan något gott att mumsa på? Under kvällens gång satte jag mig återigen framför böckerna och läste några kapitel sociologi, kollade film, provsmakade pajen och tog slutligen en tidig natt.
 
Helgen började i lugnets tecken, i dag har jag dock desto mera program framför mig :) 
RSS 2.0