min vecka

Hej! Först nu hinner jag sätta mig framför datorn och skriva några rader. Bättre sent än aldrig, eller hur? Min uppdatering har under de senaste månaderna inte direkt varit något att hurra för, men inte har jag glömt bort bloggen för det. Jag tänker ofta på att jag borde skriva men på något konstigt vis finns inte riktigt tiden där. Men att tiden bara springer i väg har väll alltid varit ett mysterium? Inför den här veckan hade jag inte desto större planer men nu har veckan redan lidit mot sitt slut, så vad har jag egentligen sysslat med?
 
En hemtent och några få föreläsningar. Det sammanfattar denna studievecka. Förutom det har jag också ägnat flera timmar åt att skriva en ekonomirapport som ÄNTLIGEN är färdig. Över lag har det varit en rätt lugn studievecka, kanske mer passande att kalla det för lugnet före stormen?
 
Det bästa med att inte behöva passa tidiga tider, är att man får morgonmysa precis så länge man vill. Och det har jag minsann gjort! I fredags inledde jag helgen med att baka chokladmuffins med kolafrosting, en riktigt god sockerbomb!
 
Helgen har bestått av fredagsmys med Nicci, storstädning av lägenheten, promenader i regnet och sist men inte minst: plättfest! Det blev en himla kul kväll, men kan man vänta sig något annat då det ligger fyra plättar på tallriken? 
 
Nu ska jag stänga datorn och söka mig ut i finvädret. För omväxlingens skull lyser äntligen solen och höstvädret är precis så som det borde vara. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0