hemma i finland

Hej på er! Efter en varm och härlig vecka i Grekland landade jag i fredags på finsk mark. Det var ett betydligt kallare och vitare Finland vi kom hem till! Borta bra men hemma bäst, men jag skulle nog ändå gärna byta bort kylan här hemma mot värmen i Rhodos. 
 
Semesterveckan var precis det jag behövde nu i höstmörkret. Vi åt en massa gott, bl.a tzatziki och fetaost i mängder, vi vandrade runt bland de vita husen i Lindos, besökte gamla stan i Rhodos, njöt av solen och ljudet av vågorna vid stranden... Vi har helt enkelt njutit till max! 
 
Nu är mina batterier verkligen laddade och tur det. Den här veckan började en ny period vilket innebär att ny kurslitteratur ska börja läsas och nya deadlines prickas in. Någon större stress har jag dock inte dragit på mig. Jag känner mig bara mest pepp på att julen närmar sig med stormsteg! Glögg, pepparkaksbak, julgodis... Hela stämningen är så mysig kring jul. Eftersom att vi idag bytt månad till november tycker jag det är acceptabelt att i sakta mak inleda julmyset!

Kommentarer
Postat av: lars

ja borta bra men hemma bäst. Det tar ett tag att uppskatta kylan men men värme är skönt. ha en god november i vårt kära Finland

Svar: Det har du så rätt i! Tack det samma :)
None None

2017-11-01 @ 20:49:15
URL: http://nykterfyllekaja.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0