det senaste

Hej! Det börjar bli ett tag sedan jag senast skrev ett ordentligt inlägg om vad jag pysslat på med. Nu då jag har gott om tid ska jag passa på! :)
 
I söndags blev det morsdagsfirande hela dagen lång. På förmiddagen åt jag lunch med Basse och hans familj och senare under dagen firade jag världens bästa mamma med en morsdagsmiddag här hemma. Jag kan sammanfatta dagen med "matkoma", haha!
 
I början av den här veckan läste jag in i det sista på inträdesprov. Samtidigt som jag var nervös inför det som väntade kändes det ändå skönt att jag snart skulle få slappna av och lägga tankarna på något annat. I tisdags hoppade jag och Nicci på bussen till Åbo och hela onsdagsförmiddagen gick åt till att sitta i ett auditorium och skriva prov. Nu kan man bara hålla tummarna! Jag vill ju det här så otroligt mycket!
 
I går kom de efterlängtade studentresultaten. Och visst blir också jag student! Det var dock inget jag tvivlade på, men det var i alla fall roligt att få se de slutliga resultaten. Planering inför studentfesten är nu i full gång, outfiten är fixad och mössan väntar jag som bäst på. Det känns nästan ofattbart! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0