lycka

Det har gått tre dagar sedan jag senast kikade in på bloggen och under dessa tre dagar har det hänt massor! Minns ni att jag nämnde att jag påbörjat den stora jakten efter boende? Gissa vem som två dagar senare, närmare bestämt igår, åkte till Åbo på en väldigt plötslig lägenhetsvisning?
 
Hyreslägenheten blev min! Det känns fortfarande svårt att förstå att jag redan nästa månad ska flytta in till mitt egna lilla krypin? Helt ensam? Till Åbo? Och att jag överhuvudtaget lyckades få en så pass bra lägenhet så snabbt? 
 
Efter visningen var humöret på topp. Jag, pappa och Stina tog en promenad längst ån och avslutade med lite shopping innan det bar av vidare mot Nådendal. Vi åt middag på en fin restaurang vid strandpromenaden. På väg hem mot Kristinestad stannade vi till vid gamla Rauma där vi besökte ett mysigt café och tankade solstrålar.
 
I dag har jag bara njutit av min lediga dag. En stor del av dagen har spenderats ute i det fina vädret. Man måste ju passa på med tanke på att det här kan vara de enda fina sommardagarna för i år, haha. Jag har läst några sidor ur en bok som jag planerat att läsa hur länge som helst, mumsat körsbär, tagit en tur till Sommarvik och umgåtts med kärleken. 
 
Nu väntar en lång nattsömn efter en super helg!

Kommentarer
Postat av: emelie jonasson

stort grattis till ny lägenhet :D

2017-07-02 @ 22:19:54
URL: http://emeliejonasson.blo.gg/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0