årsresume 3/3

Nu är det på tiden att jag bloggar om den tredje och sista delen av min årsresume! Här kommer en sammanfattning av månaderna september, oktober, november och december.
 
I början av september hade jag min första lediga helg på länge. Jag och Basse bestämde oss för att hitta på något kul så vi åkte till fina Åbo för att spendera ett dygn hos Malin. Jag läste in i det sista på studenten och belönade mig själv med frasiga våfflor. I september blev det höst på riktigt. Jag fotade massor eftersom att naturen och ljuset visade sig från en av sina bättre sidor! Jag plockade också årets sista kantareller som sedan resulterade i en svamppasta. Om jag minns rätt började jag också bilskolan, känns ju som en evighet sedan, haha!
 
I oktober åkte jag tillsammans med Nicci på ABI-excursion till Åbo. Det blev en händelserik och givande helg och jag kände mig bara säkrare och säkrare på framtidsvalen. Jag vandrade runt i mina nya kära Johnny Bulls som blev ett av årets bästa köp! Jag firade min lillebror som blev ett år äldre och samtidigt fick jag välkomna en ny liten familjemedlem, kaninen Molly ♥ Annat som hände den här månaden var bl.a höstmarknaden, jag började övningsköra, njöt av höstlovet och åkte till Björneborg med pappa och Stina för shopping och bio.
 
I november firade jag dagen med stort D, min 18 års dag! Jag fick körkort och firade en kväll på baren. I skolan väntade en period med noll kurser vilket betydde att jag fick ta ett extra tidigt jullov. Dock blev det inget latande! Jag hoppade in som vikarie på två arbetsplatser vilket gav mig massor av erfarenhet och fina stunder. Glöggsäsongen inleddes tidigt och jag åt massvis av julstjärnor, bäst! I november kom även den första snön och julkänslorna smög sig sakta på.
 
Nedräkningen till jul började på allvar. Jag gjorde sånt som hör december till, bl.a pepparkaksbak och så gjorde jag förstås julgodis! En dag åkte jag och Cassandra upp till Vasa för att ha lite systertid. Vi shoppade både julklappar och lite smått och gott tills oss själva :) Den 6 december firades landets självständighet och jag hade fått äran att skriva och hålla ett tal i skolan, det blev en kul utmaning! En traditionell jul och ett lugnt nyår firades med nära och kära. 
 
Så var plötsligt 2016 över och början på något stort var här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0