personligt

I kväll tänkte jag bjuda på några personliga punkter om mig själv!
 
- Jag klagar otroligt sällan, och då menar jag verligen otroligt sällan, på att något smakar äckligt. Jag äter det mesta, är alltid nöjd och kräver inte så mycket. 
 
- Jag lägger mer pengar på inredning än på t.ex smink och kläder. Inredningen är ett stort intresse och just därför prioriterar jag det.
 
- Om jag bestämmer mig för att se en film just innan läggdags så finns det alltid en stor risk att jag somnar inom 20 minuter efter att filmen börjat. Det är inte ofta jag hålls vaken. Antingen är det filmerna som är extremt tråkiga eller så är det jag som är extremt trött, haha. 
 
- Att plocka bär och svamp är två stora intressen. Jag är inte den som plockar 10 liter blåbär på en dag, den som känner till hundratals svamparter eller den som spenderar all sin lediga tid i skogen, men att vara ute i naturen får mig att slappna av och jag tycker det är synd att bara strunta i allt det fina som naturen ger oss. 
 
- Jag älskar vitlök! Det är absolut en av världens bästa råvaror. Då jag själv lagar mat använder jag alltid vitlök och oftast mer än vad som står i receptet. 
 
- Vatten och kaffe är mina favoritdrycker. Den förstnämnda dricker jag i mängder och massor!
 
- Jag bloggar aldrig från min telefon. För mig är det alltid datorn som gäller och det krävs desstom väldigt mycket tid för att jag ska få i hop ett ordentligt inlägg som jag är 100 % nöjd med. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0