fyra lediga dagar

Den här veckan har jag för första gången i sommar fått vara ledig mer än två dagar i rad. I fyra dagar har jag fått checka ut från allt som heter jobb! Något latande har det dock inte blivit. Jag har försökt utnyttja tiden så bra som möjligt och jag tror jag lyckats. Under dessa lediga dagar har jag bland annat hunnit packa i hop alla mina ägodelar och införskaffat det sista inför flytten.
 
Jag har passat på att spendera timmar i blåbärsskogen. Vissa gånger har jag plockat i min egna tystnad medan jag i bland haft mormor, mamma och syskonen med mig. En sak är i alla fall säker, - i höst blir jag inte utan blåbär!
 
I dag känns det som att jag donat på i köket hela dagen. På morgonen bakade jag en espressocheesecake som jag ska ta med till jobbet som avskedsgåva. Nu återstår det faktiskt bara två arbetsdagar innan jag kan säga tack och hej till campingen.
 
I dag har också kantarellplock stått på schemat. Tänk vilken lycka att ha ett eget kantarellställe som ingen annan än jag (och ett par andra personer) vet om ;) I flera veckors tid har jag kunnat låta dem växa i lugn och ro utan att vara rädd att någon annan hinner plocka dem före mig, haha! Nu är i alla fall svamparna rensadade och klara för att frysas in. Jag kan alltså se fram emot en höst med både blåbär och kantareller i frysen!

Kommentarer
Postat av: Amanda Jona [FOTOGRAF]

Låter verkligen som att du tagit tillvara på dina lediga dagar! :)

Svar: Ja, det kan man verkligen säga! :)
None None

2017-08-17 @ 16:58:16
URL: http://amandajona.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0