lista om veckan

2017-08-27 kl 19:55:34
Som avslutning på den här veckan tänkte jag fylla i en lista! Listan hittade jag på Jennifers blogg.
 
Bästa i veckan hittills: Att jag fått utforksa Åbo med Basse vid min sida. Vi har hunnit med en massa kul, allt från ett spontant biobesök till att utforska Klosterbacken! I lördags var även mamma, Mikael, Samuel och Casse på besök, det var roligt ♥
 
Sämst i veckan hittills: Att min ugn just precis slutade fungera. Jag som planerade att förbereda nästa veckas mat, jag han till och med förbereda en pajdeg, haha... Nåväl, efter att pratat med pappa verkar det som att vi vet vad problemet är och hur vi ska fixa det. 
 
Där har jag ont: För tillfället har jag inte ont någonstans. Peppar peppar! 
 
Det tänker jag mycket på: De senaste dagarna har jag tänkt mycket på flytten och studierna. Det är nu som det på riktigt händer.
 
Det klär jag mig i: Just nu har jag på mig pyjamas, mysigt!
 
Det dricker jag: Vatten eller kaffe.
 
Idag händer detta: Eftersom att klockan snart är nio på kvällen så har jag inte några större planer. Jag ska nog bara kolla TV, ringa Basse och plocka fram kläder inför morgondagen.
 
... och i morgon: Klockan 13.30 ska jag infinna mig i skolan men innan dess ska jag ta en sovmorgon, kanske läsa några sidor ur min nya bok och diska. Inte direkt några stora saker :) 
 
Och mest av allt önskar jag detta: Att det kommer bli händelserika och roliga gulisveckor och att Åbo bjuder på en fin höst med vackert väder. 
 
Nästa vecka ser jag fram emot: Att börja skolan och få lite mer rutiner i livet. 
RSS 2.0