vårlistan

Det börjar vara länge sedan jag sist fyllde i en lista, så nu är det dags igen! Den här listan hittade jag på fina Jennas blogg. Innan jag börjar på måste jag bara säga att det känns lite konstigt att fylla i en lista som handlar om våren medan det snöar för fullt där ute. #WtfFinland? #Takatalvi #PåskfeelisNot
 
I vår ska jag fotografera, lämna landet två gånger, ta fram min kära skoter och köra runt med tjugoelva lager kläder, samla krafter för att orka med slutspurten av skolan, vandra långa promenader och gå på picknicks med Basse! 
 
Det bästa med våren är att man får tillbaka den energin som varit försvunnen under alla vintermånaderna! Solen skiner starkare, plusgraderna bara ökar, allting börjar blomma och den gråa naturen börjar helt enkelt se lite mer levande ut. 
 
Det sämsta med våren är då all snö ska smälta bort = slask. Under våren förväntar jag mig alltid att det ska bli varmt, fint väder och att det ska vara full sommar redan i typ maj! Det brukar ju tyvärr inte riktigt gå på det här viset, vilket slutar med att jag återigen känner mig deppig. 
 
Bästa vår-bestyret är att få dricka kaffe ute i solen, köra skoter och se då fiskarna leker! Jag älskar att se hur de hoppar runt i små diken.
 
Vår-drömresan är Paris, Rom eller Köpenhamn! Jag börjar redan drömma mig bort till Eiffeltornet, mysiga cafeér, Spanish steps och små gränder med gamla hus.
 
Den ultimata vårutstyrseln är ljusa boyfriend jeans, en blus i pastellfärg, bomberjacka och ett par New Balance på fötterna! VILL HA NU!
 
Finaste vårminnet: Hmm... vårminnen...? Att få se påskbrasorna och de söta påskhäxorna är alltid fina minnen!
 
Bästa platsen på våren är Kristinestad! Absolut, hehe. 
 
Godaste glassen är lakritsglass eller så kör jag på klassikern: vaniljglass med jordgubbar.
 
På valborg ska jag vara spontan! Haha, jag har inte alls hunnit planera så långt framåt än så jag vet knappt vad som händer. Jag kommer i alla fall antagligen vara med Basse och kompisarna, äta färska sockermunkar med familjen och dricka mjöd. Ni vet det där man alltid brukar göra och som aldrig blir det minsta tråkigt :)
 
Om jag var en blomma skulle jag vara en tulpan, en ros eller en blåklocka! Det skulle också vara rätt mysigt att vara en tussilago. De är söta.
 
Den bästa doften om våren är naturen. 
 
Tre ord som beskriver våren 2015: ABC. Skoter. Skoltrött.
 
Tre ord som du vill beskriva våren 2016 med: Glädje, energi och guldkanter! 

Kommentarer
Postat av: P i X E L I E – Fotograf Erica Pettersson

Vilken rolig lista! Den får mig verkligen att längta efter vår och värme :-D
Bilderna är också jättefina!

(Får jag låna listan till min egen blogg?)

Glad påsk!

Svar: Ja, eller hur? Man får verkligen vårkänslor :D
Tack det samma fina du! Du får absolut låna listan :)
None None

2016-03-23 @ 19:24:16
URL: http://pixelie.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0