8 saker som gör mig lycklig

2015-08-31 kl 20:05:45
1. Min säng. Det är alltid lika mysigt att krypa ner under täcket, oavsett om det handlar om att ta natten, kolla film eller bara mysa! 
 
2. En bra bok. För flera år sedan läste jag väldigt mycket. Tyvärr har det intresser runnit ut i sanden. Jag läser lång ifrån så mycket som jag gjorde förr, men då jag en gång hittar en bra bok så kan jag inte sluta. För några dagar sedan läste jag ut Gone Girl av Gillian Flynn. Otroligt bra bok, nästan bättre än filmen!
 
3. Träna då man verkligen känner motivation. Att träna kan ibland vara det tråkigaste som finns men känslan då man verkligen är motiverad är nästan oslagbar. Att springa i skogen med hög musik i öronen är terapi.
 
4. Min pojkvän. Finns ingen som honom! Tror inte jag behöver säga så mycket mer ♥
 
5. Måste också självklart nämna mina kompisar och familj som förgyller varje dag!
 
6. Att få ha något att se fram emot. Jag gillar att alltid ha något kul att räkna ner till. Inte så stor skilla på vad, bara det är något!
 
7. Checkat av alla to-do's. Det händer inte ofta, men ibland om man råkar ut för en stressig dag med massvis av läxor, förhör osv. så känns det otroligt skönt då man vet att allt är gjort.
 
8. Suprises. Jag älskar överraskningar. Både att bli överraskad och överraska andra! Det bästa är om det är personligt. Det behöver inte ens vara något dyrt eller stort? Bara tanken på att någon lagt ner tid på en annan person gör mig så lycklig!
 
 
RSS 2.0