cykeltjuv och påskpynt

2018-03-26 kl 20:03:22
Den nya veckan började för min del på ett lite annorlunda sätt. Då jag skulle ge mig av till skolan visade det sig att en cykeltjuv vistats i husets cykelförråd och fått med sig en del grejer, bl.a min cykellampa. Kan bara konstatera att jag hade tur i oturen. Jag hoppas att inte hela cykeln är försvunnen nästa gång jag öppnar dörren till förrådet. 
 
Förutom cykelincidenten har min dag varit toppen! Under dagens lopp har jag lyckats bli klar med den sista uppgiften i en självstudiekurs, jag har gått en långpromenad i solskenet och så har jag påskpyntat lägisen. Trots att jag inte kommer spendera påsken i Åbo känns det ändå som en självklarhet att ställa fram videkissor och påskägg. Lägenheten blev direkt så mycket mysigare! 

hej igen

2018-03-17 kl 09:13:42
 
Hej igen! Det börjar bli ett tag sedan sist men som man brukar säga: bättra sent än aldrig. Februari månad (och också mars för den delen) rusade bara förbi och vi börjar äntligen gå mot ljusare tider. Ser så fram emot solen, värmen, fågelkvittret och alla andra vårtecken. Jag börjar bli färdig med allt som heter vinter, snö och minusgrader.
 
Som en uppdatering på studiefronten kan det sägas så mycket som så att mitt första år på universitetet snart är förbi. På måndag börjar min sista period och om runt en månad får jag ta sommarlov. Som jag tidigare nämnt har jag haft en väldigt lugn period vad gäller studierna. Till följd av det har jag spenderat mycket tid hemma i Kristinestad och pendlat rätt mycket mellan Österbotten och Åbo. Jag börjar bli en riktig stammis på bussen, haha! Nåväl, jag kände i ett rätt tidigt skede av mina studier att Åbo inte är något annat än min studiestad. Jag trivs såklart i staden och med mina studier men Kristinestad kommer alltid kännas som hemma :) 
 
Annars då? Den senaste helgen gick i firandets tecken med både kalas och dop. Samma dag som Basse blev ett år äldre blev också Linus döpt. Jag och Basse fick dessutom äran att bli faddrar till den lilla skatten ♥
RSS 2.0