müsli

2018-02-05 kl 17:28:33
Förra veckan rostade jag en stor sats müsli som jag trodde skulle räcka hur länge som helst. Oj, så fel jag hade. Knappt en vecka senare är mer än halva satsen uppäten, haha! Då jag får upp ögonen för något gott är det verkligen bara det som gäller! 
 
Min müsli består av havregryn, linfrön, pumpafrön, solrosfrön, cashewnötter, russin, honung, olja, och kanel som rostats i 200 grader, ca 20 minuter. 

1 februari

2018-02-02 kl 10:32:50
Detta inlägg tänkte jag egentligen publicera i går men p.g.a ett osamarbetsvilligt blogg.se publiceras det i stället en dag senare.
 
Gårdagen, närmare bestämt torsdagen den första februari, började med en morgon utan alarm. Torsdagar och fredagar är fria från föreläsningar så därför passade jag på att njuta av frukosten längre än vanligt. Frukostbrickan bestod av morgonkaffe och en portion yoghurt med min hemlagade müsli. 
 
Det märktes väl att snöovädret hade anlänt till Finland. 
 
På förmiddagen träffade jag upp Elle på gymmet. Efter träningen mötte vi upp Nicci och Line för dagens höjdpunkt: sushi! Jag har bara ätit sushi ett par gånger tidigare och har under de tillfällena aldrig riktigt fattat grejen. Det har inte smakat dåligt men inte heller bra, inte direkt något jag skulle välja om jag hade en meny med massa alternativ framför mig. Men efter gårdagen förstår jag verkligen vad alla menar då de påstår att sushi är gott, haha! 
 
Ett par timmar senare befann jag mig återigen hemma i lägisen där tentläsning stod på schemat. 
 
Ungefär så inledde jag den nya månaden. Jag har en känsla av att februari kommer bli riktigt bra :)
RSS 2.0