bose

2017-03-30 kl 09:38:46
Jag har spanat in trådlösa högtalare hur länge som helst men i helgen slog jag äntligen till och beställde hem en Bose Soundlink Mini 2! Efter en tung period med studentskrivningar och stress tyckte jag att det var en perfekt belöning, hehe. Det blev helt enkelt en present från mig själv till ingen mindre än mig själv! 

kvällslistan

2017-03-28 kl 19:49:00
För någon vecka sedan fyllde jag i morgonlistan. Nu är det dags för en ny lista: kvällslistan! Here we go :)
När går du och lägger dig på kvällen?
Oj, det varierar nog rätt så mycket! In i veckan går jag oftast och lägger mig mellan 22.30 och 23.00 medan jag på helgerna oftast är uppe ett par timmar längre.
 
Vad är det sista du gör på kvällen?
Om jag har på ett alarm inför morgondagen brukar jag checka att alarmet verkligen är på. Om inte, kollar jag igenom telefonen en sista gång och släcker sedan lampan.
 
Hur lång tid spenderar du i badrummet varje kväll?
Allt mellan fem-tio minuter. Om jag har smink som ska tvättas bort tar det lite längre.
 
Är kvällsfika viktigt?
Kvällsfika brukar jag inte syssla med, haha. Kvällsmat däremot! Det är viktigt!
 
Är du kvällstrött?
Nja, inte speciellt. Då klockan närmar sig 22.00 brukar de första gäspningarna smyga sig på. Det beror väll ganska mycket på om jag haft en tung eller lätt dag.
 
Vad har du för kvällsrutin?
Nu då jag börjar tänka efter så tror jag inte att jag har någon speciell rutin? Jag äter kvällsmat vid klockan åtta, börjar varva ner inför natten och hittar sedan på något tills jag släcker lampan.
 
Hur ser en perfekt kvällsstund ut?
Nerbäddad under täcket med en massa kuddar, en bra film och något gott att mumsa på :)
 
Hur går du klädd på kvällen?
I mina "vanliga kläder" eller pyjamas. 
 
Vad är det bästa med kvällen?
Känslan av att det är okej att bara ta det lugnt!

6/6

2017-03-25 kl 12:21:45
Allt läsande, veckor av slit, timmar sittandes i gymnastiksalen, det är över. Alla böcker, anteckningar och stress städas bort. Det är över. Och det känns så fantastiskt bra.
 
Igår skrev jag min sjätte och sista studentskrivning, samhällslära. I sex timmar knapprade jag på tangenterna, årets prov skrevs nämligen på dator för första gången någonsin. Trots att man skrev på datorn och att det bara var fem frågor som skulle besvaras i stället för sex var tiden allt för knapp. Eller så är det kanske jag som är dålig på att planera min tid, haha. Den sista halvtimmen var det en allt annat än lugn Carmela som skrev för allt hon hade. Ett av mina svar slutade i en massa flum och jag hann knappt läsa igenom något av det jag skrivit. Men det spelar egentligen ingen roll. För nu är allt över.
RSS 2.0