ledig torsdag

2017-06-29 kl 21:17:52
Efter sju arbetsdagar i sträck passade det riktigt fint med en ledig dag idag. Det kändes ovanligt att inte behöva hoppa på cykeln och trampa i väg mot jobbet. I stället fick jag njuta av frukosten i lugn och ro, inte ens behöva kasta en blick på klockan. Min lediga dag har bl.a spenderats med Michelle. Vi snackade i kapp om våra kommande studier och lägenheter. På tal om lägenheter, i dag har jag bokat in flera lägenhetsvisningar. Det är faktiskt det enda som snurrar runt i huvudet för tillfället. Man får helt enkelt hålla tummarna på att någon tycker jag är den rätte, haha! 
 
För att verkligen ta till vara på dagens fina väder, gick jag och mamma på en lång promenad. I något skede tyckte jag att det skulle passa fint med glass. Sagt och gjort! Efter middagen blev det ett besök till glasskiosken i Lappfjärd :) I morgon väntar en ny arbetsdag men sedan checkar jag ut för helgen. 

studentfesten

2017-06-27 kl 20:56:51
Tänk att det snart redan gått en månad sedan jag blev student?! Det är nog på tiden att jag delar med mig av några bilder från studentfirandet. Kusin Jennie agerade fotograf och stort tack för det! 
 
Jag och kärleken ♥
 
Min studentbukett.
 
Jag gillar hur solen glimmar till i studentmössan!
 
Jag och mamma satsade stort på dekorationen, hehe ;)
 
Och till sist en bild på studenten själv! :) Jag och Michelle åkte som sagt till Storholmen för att fota studentbilder och här är en av alla hundra vi fotade. Hela min studentoutfit köpte jag på Macys i New York. Klänningen kommer från Tommy Hilfiger och skorna från Franco Sarlo. Mina kriterier för studentklänningen var att den gärna fick vara ljusrosa och ha något spetsliknande material. Efter några timmar i Macys stötte jag på den här och jag kände direkt att den var perfekt! Precis det jag var ute efter. Och ännu bättre: den var på rea!

midsommar

2017-06-27 kl 20:10:56
Midsommarhelgen kom och gick! Egentligen kändes det som vilken annan helg som helst, kanske mest p.g.a att jag jobbade hela helgen och för att vädret var allt annat än somrigt. 
 
Jag har ätit en god middag med nära och kära, smakat på Ingers marängtårta (som blev succé!), haft en villakväll på Basses villa med vännerna, grillat och ätit ännu mera marängtårta. Någon midsommarkrans blev det tyvärr inte, haha. Nästa år blir det nya tag!
RSS 2.0