livstecken

2017-07-20 kl 21:20:31
Fyra foton från fyra fina sommardagar.
 
Jobb, jobb och jobb. Så ser min vardag ut nu för tillfället. Egentligen gör det ingenting. Så länge det inte är strålande sol och 25 plusgrader missar man inte så mycket. 

underbara åbo

2017-07-17 kl 21:27:19
I lördags befann jag mig hela dagen i soliga Åbo. Det blev helt klart en av sommarens finare dagar! :) Vi började med att åka till min blivande lägenhet för att skriva konrakt och kika på hur renoveringen framskridit. Åh, vad jag ser fram emot att snart få flytta in! Nu är det inte länge kvar.
 
Efteråt tog vi en promenad till Pub Niska där jag åt en supergod Cecilia-pizza. Eller plåtbröd som det så fint heter. Till efterrätt åt vi varsin pehmis vid ån. Där levde vi minsann livet. 
 
Innan vi åkte hemåt mot Kristinestad svängde vi in till Ikea. Jag kom hem med nästan allt jag planerat köpa + lite till, hehe... Man kommer aldrig tomhänt från Ikea ;)

lupin

2017-07-14 kl 13:35:33
Två somriga bilder på favoritblomman får pigga upp den här regniga eftermiddagen. 
 
Mina två efterlängtade lediga dagar är äntligen här! Om en stund ska jag kila till affären för att handla ingredienser till kvällens middag. Batat, avocadodipp och halloumibiffar står på kvällens meny! Basse fick bestämma efterrätten och det blev surprise surprise, chokladmousse. Haha, det är nog helt klart våran klassiker. Tröttnar aldrig! 
RSS 2.0