senaste veckan

2017-07-28 kl 09:22:19
Den senaste veckan har bara rusat i väg. Det kändes ju just som att jag förberedde mig mentalt inför den stress marknadshelgen skulle medföra på jobbet, haha. För stressigt blev det. Trots att marknadshelgen gick i jobbets tecken, hann jag ändå gå två varv på marknaden och köpa hem det som alltid hör till: vårrullar och jordgubbar! På lördagskvällen cyklade jag hem i racerfart för att snabbt byta om och springa till Jungman där resten av tjejerna redan befann sig. Mätta och belåtna begav vi oss ut i tältet där säkert en stor del av Kristinestads befolkning redan bafann sig. Kortfattat så blev det en bra kväll :) 
 
Annat jag hunnit med under den senaste veckan är matbordsbygge med Basse, kantarelljakt och bubbelpoolsbad med Michelle. Jag har också fortsatt med att packa ner och organisera alla mina ägodelar. Mitt rum är för tillfället fullt av pafflådor och det känns som ett enda flyttkaos, haha.
 
Om en liten stund ska jag cykla i väg mot jobbet och då arbetsdagen är över väntar fredagsmys. Godsaker och någon bra film låter mer än perfekt i mina öron! 

mitt matbord

2017-07-25 kl 13:30:57
Nu börjar mitt matbord ta sig! Det är inte många steg kvar innan det är helt klart och kan komma till användning. I går satte jag och Basse i gång med att hyvla och slipa brädorna. För att sedan få till en passlig mörk färg bestämde vi oss för att bränna brädorna med gasbrännare. Nu återstår det bara att få ihop allt till en bordsskiva plus lite lack på det. 
 
Då allt blir helt klart ska jag visa er resultatet! Kan redan säga att det blev så mycket bättre än vad jag själv trott :)

livstecken

2017-07-20 kl 21:20:31
Fyra foton från fyra fina sommardagar.
 
Jobb, jobb och jobb. Så ser min vardag ut nu för tillfället. Egentligen gör det ingenting. Så länge det inte är strålande sol och 25 plusgrader missar man inte så mycket. 
RSS 2.0