Årsresumé 2/3

Dags för del två av min årsresumé! I den här delen sammanfattar jag sommarmånaderna maj, juni, juli och augusti. Det var mycket svårare att välja ut bilder och sammanställa collagen till den här delen jämfört med den första! Nu hade jag dubbelt så många bilder att välja mellan och så hände det också förstås mycket mer under sommaren. Jag har i alla fall försökt välja ut det bästa!
 
I maj firades morsdag och dagen till ära bakade mamma en drömmig tårta med jordgubbar. Hela bildmappen från majmånad är väldigt grön, månne ett bevis på att naturen blomstrade? Jag hann med utflykter till kanonviken, fiske och skogspromenader med Tiko. Sommarlovet närmade sig, därmed hade jag klarat ännu ett år av gymnasiet.
 
I juni fick jag äntligen sommarlov vilket också innebar att jag började sommarjobba. Jag firade en student, vandrade naturstigen som då var grönare än någonsin, picknickade med Basse och gjorde sånt som hörde sommaren till. Månadens highlight var Pias möhippa! Så roligt och lyckat!
 
En kväll i juli åkte jag och Camilla till storholmen för att fota. Jag busade med Nea och Frida, vandrade runt på sommarmarknaden, åt massor av jordgubbar och fortsatte med läsandet till studenten. Jag tog några extra dagar ledigt från jobbet och åkte tillsammans med en gäng vänner till Åland och Rockoff! En varm sommarkväll åkte jag och Basse ut och körde. Den kvällen var livet på topp och jag kände mig så lycklig!
 
I augusti köpte jag ett nytt objektiv som blev ett av årets bästa köp! Jag, pappa och Stina åkte på båtutflykter och picknickade på små öar. Jag var ständigt på svampjakt och plockade mer kantareller än vad jag någonsin gjort! Jag plockade inte bara svamp, det blev också en hel del hallon. Månadens höjdpunkt var Pia och Hans bröllop ♥ 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0