Årsresumé 1/3

Jag har aldrig brukat göra årsresumeér, istället har jag bara brukat fylla i en lista som blickar tillbaka till det gågna året. Men nu tänkte jag faktiskt slå till! Jag har plockat ihop några bilder och highlights från varje månad från 2016 och tänkte som så att jag delar upp allt material i tre delar. Här kommer del ett av min årsresumé!
 
Nyåret firades med min faster i Singapore där också de tre första dagarna av januari spenderades. Hemma i Finland blev det riktig vinter med snö och minusgrader. Jag provade på många nya recept, firade mammas födelsedag och gick på gymnasiets vinterbal.
 
Under februari blev snötäcket ännu tjockare. Om jag minns rätt så skrinnade jag den första och sista gången under 2016, jag åt rödbetsburgare, mugcakes och fastlagbullar! En månad som mest handlade om mat, haha...
 
I mars överraskade Basse med rosor och lakrits. Jag åkte till Åbo med Stina (där köpte jag bl.a den svartvita bomberjackan som ni ser på bilden) och så provsmakade jag Fazers nya choklad. Avokadosmörgås med havssalt blev min nya craving, blir sugen av att bara se bilden! 
 
April var en händelserik månad! Jag firade påsk med att äta en god påskmiddag och så hann jag också med en villakväll med några vänner. Jordgubbssäsongen invigdes och alfapet plockades fram. Det blev många spelrundor avverkade den månaden kan jag säga, hehe! Jag lämnade landet två gånger. Först till Polen på studieresa och sedan till Kroatien.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0