ny vecka

2017-01-30 kl 21:00:17
Ny vecka, nya planer! Den här veckan ska jag: gymma (check!), simma, läsa vidare på studentskrivningarna, avsluta bilskolans övningsskede, träffa Camilla, rensa klädskåpet, följa med intrigerna i Farmen, pricka in en till pluggkväll med Nicci, hitta på något med Basse och en hel del annat. Jag känner på mig att det kommer bli en super vecka!

kalasdags

2017-01-29 kl 14:50:30
De senaste dagarna kan sammanfattas med kalas och godsaker i stora lass! Jag har firat Basses mamma, varit på ett 60-årskalas och sist men inte minst, firat Pia och Nea. Fick jag med allt nu? Hehe...
 
Förutom alla festligheter har jag också läst en hel del på samhällslära. Igår kväll stod en pluggkväll med Nicci på schemat. Efter flera timmars läsande, några koppar te och glasspaus kände vi oss ganska nöjda och klara för kvällen! Det är inte ofta man spenderar en lördagskväll framför böckerna men det var faktiskt riktigt kul och motiverande :)  
 
Nu väntar en god middag med familjen och till efterrätt blir det fastlagsbullar, det ska ju börjas i tid! Några speciella söndagsplaner är inte inplanerade så jag ska bara njuta till max. Det är sånt som hör söndagar till. 
 

några funderingar

2017-01-26 kl 14:51:00
Idag kommer jag inte på något speciellt att skriva om, istället tänkte jag dela med mig av några funderingar!
 
- Min stora craving är knäckebröd med leverpastej och saltgurka. Jag brukar helst undvika lever men leverpastej är ju sååå gott!
 
- Jag har sommarjobbet fixat! Vilken lättnad att veta att allt löser sig och att jag har något att göra i sommar. Jag kommer jobba på samma ställe som de två senaste somrarna, Bockholmens camping :) 
 
- Jag har haft körkort i ca två och en halv månad. Ju mer tiden går, desto säkrare känner jag mig bakom ratten men jag är fortfarande väldigt fundersam av mig. Flera kilometer före en korsning kan jag t.ex börja fundera på vilken växel jag ska växla ner till och när jag ska bromsa in, haha! 
 
- Jag skulle så gärna vilja pricka in någon festival i sommar! Ruisrock lockar otroligt!
 
- Jag dricker kaffe väldigt oregelbundet. Ibland dricker jag flera koppar per dag medan det ibland går dagar utan kaffe.
 
- Super, yes, absolut och prima är exempel på ord som i bland fastnar i mitt huvud. Jag kan använda orden i flera meningar och i alla sammanhang utan att märka av det.
RSS 2.0