en ny vecka

2017-02-27 kl 19:01:00
Två bilder från min, Basses och Tikos söndagsprommis. Det har nästan blivit en tradition att alltid ta med kameran då jag går på söndagspromenader, gårdagen var inget undantag :) Efter en timme ute i friska luften lagade jag och Basse en av mina favoriträtter: tacogratäng! Tillsammans med salsa och massor av majs är det helt klart drömmen! Resten av söndagen befann jag mig på jobb och då jag kom hem kastade jag mig i soffan framför TV. En bra dag!
 
Så var en ny vecka här och februari närmar sig sitt slut. Min måndag började med plugg och som paus från allt läsande packade jag gymväskan och stack till gymmet. För någon vecka sedan köpte jag äntligen en egen gymnyckel så nu kan jag träna precis när jag vill! Att träna lite tidigare under dagen är den bästa tidpunkten om ni frågar mig. Gymmet är så gott som tomt och så är det ett perfekt sätt att ta paus från pluggandet. 

selma

2017-02-23 kl 19:31:00
Dagens pluggsällskap: Selma! Då Selma bestämde sig för att sätta sig på mitt mattehäfte, tyckte jag att jag hade en giltig orsak till att ta paus med pluggandet, hehe... 
 
Hej förresten! Det var några dagar sedan sist men inget speciellt har hänt sedan dess. Jag har räknat ut två matteböcker och läst på om EU, det märks visst att jag har läslov? Idag åkte jag dock till skolan för att skriva ett vanligt prov och resten av dagen har spenderats hos pappa. En del av kvällens program ser ni på bilderna ovanför: matte och mys med kissen. 
 
Nu en fråga till er! Vad vill ni läsa mer/mindre om här på bloggen? Åsikter, mera foto, vardagsinlägg? Kom med tips så ska jag se till att göra bloggen lite roligare :)

nu börjas det

2017-02-20 kl 17:15:03
Efter ett helt otroligt penkkisfirande är jag nu tillbaka med nya krafter. Allt förberedande, firande och abi-kryssningen tog mer på krafterna än vad jag trodde! Under de senaste dagarna har jag bara vilat ut ordenligt. I går bjöds det på underbart väder så jag och Basse åkte en tur till hans familjs villa för att bara tanka D-vitamin och vårkänslor. Det kändes verkligen inte som en februaridag utan rättare sagt som en dag i slutet av mars. 
 
Efter lugnet kommer stormen. Mitt läslov har börjat, alltså sätts allvaret igång. Jag har redan hunnit läsa en hel del så tack och lov behöver jag inte känna någon större stress. Dock tror jag nog den känslan hinner smyga sig på under de fem kommande veckorna. Det känns för övrigt riktigt bra att vara ledig. Dagarna kommer gå åt till läsning medan kvällarna blir fria. Någon balans måste det ju vara. Några jobbdagar har jag också inprickade och så ser jag fram emot att hänga på gymmet lite mera. Helt rastlös lär jag alltså inte bli :)
RSS 2.0