saknaden

2017-04-24 kl 09:07:56
Det sägs att saknaden blir lättare med tiden men att den ändå aldrig försvinner. Jag kan inget annat än att hålla med. I lördags tog jag ett sista avsked av min farmor. Min kloka, envisa, älskade farmor ♥

påsken

2017-04-20 kl 19:08:16
Påsken kom och gick men innan jag lämnar den helt bakom mig ska jag sammanfatta den kort. Påskhelgen spenderades som sagt i Laitila. Jag hann även med ett varv till Åbo där jag fyndade en jacka. Tänk, för en gångs skull lyckas jag relativt lätt hitta något jag är ute efter. Jag köpte också ett par jeanspar som jag känner på mig att kommer användas flitigt i vår! Någon mer shopping blev det inte. Den här gången var jag bara ute efter det viktigaste. Resten sparar jag till New York för overkligt men sant: om 12 dagar lämnar jag landet! 
 
Under påskhelgen har jag också hunnit baka en påskig cheesecake, frossat i godsaker och jobbat. Sist och slutligen: en lyckad helg fylld av både nytta och nöje :)

glad påsk

2017-04-14 kl 12:04:50
Glad påsk på er! Efter fyra arbetsdagar fick jag idag ta påsklov. Alla påskhäxor, rajgräs, kycklingar, påskbrasor och chokladägg, gör påsken till en av mina absoluta favorithögtider. I kväll åker jag och Stina ner till Laitila där helgen och påsken kommer spenderas. Någon påskbrasa blir det inte i år, påskfeelis finns det nog ändå gott om! :)
RSS 2.0