nyfiken katt

2017-04-26 kl 13:05:43
Så här såg det ut tidigare idag då jag försökte packa. Det känns smått omöjligt att få något gjort då jag har en nyfiken katt som sällskap, haha! Förutom att ha börjat packa smått inför resan, har jag också hunnit ta en tur till gymmet och druckit en kopp kaffe med Basse innan han stack iväg på jobb. Nu ska jag ta tag i det jag skjutit upp hela morgonen: inträdesprovs-plugg. Något som för ett par månader sedan kändes så långt borta är inte så avlägset mer. Vart försvinner tiden? Klockan fyra väntar ett kvällsskift på jobbet. Det var min onsdag det!

saknaden

2017-04-24 kl 09:07:56
Det sägs att saknaden blir lättare med tiden men att den ändå aldrig försvinner. Jag kan inget annat än att hålla med. I lördags tog jag ett sista avsked av min farmor. Min kloka, envisa, älskade farmor ♥

påsken

2017-04-20 kl 19:08:16
Påsken kom och gick men innan jag lämnar den helt bakom mig ska jag sammanfatta den kort. Påskhelgen spenderades som sagt i Laitila. Jag hann även med ett varv till Åbo där jag fyndade en jacka. Tänk, för en gångs skull lyckas jag relativt lätt hitta något jag är ute efter. Jag köpte också ett par jeanspar som jag känner på mig att kommer användas flitigt i vår! Någon mer shopping blev det inte. Den här gången var jag bara ute efter det viktigaste. Resten sparar jag till New York för overkligt men sant: om 12 dagar lämnar jag landet! 
 
Under påskhelgen har jag också hunnit baka en påskig cheesecake, frossat i godsaker och jobbat. Sist och slutligen: en lyckad helg fylld av både nytta och nöje :)
RSS 2.0