fina lördag

2016-10-31 kl 17:32:54
Vi drar i gång veckan med en återblick till min lördag!
Lördag.
 
Jag och Basse började morgonen med att sitta länge vid frukostbordet. Med en kopp kaffe, god mat, en tidning och varandras sällskap kan vi ödsla tiden hur lätt som helst, haha! Den matchande skålen och koppen valde jag självklart medvetet ;) 
 
Som vanligt har det blivit ett par promenader med världens största glädjepiller, Tiko ♥
 
Eftersom att det var vackert väder så använde jag kameran flitigt. Då man för en gångs skull har ordentligt och fint ljus att fota i så måste man ju ta tillfället i akt. Tiko fick ställa upp som modell! :) Synd att hon snabbt blev uttråkad, haha.

en morgon som denna

2016-10-30 kl 18:47:57
Äntligen bjöds det på en vacker helg! Det känns som att det var år och dagar sedan solen sist visade sig. I mitt senaste blogginlägg skrev jag "...om solen tittar fram ska jag ut och fota! Dock tvivlar jag starkt på att jag får den önskan uppfylld, haha!", och vad händer? Jo, jag får visst önskan uppfylld! Tänk att det kan råka sig :)
 
På lördagsmorgonen vaknade jag just precis då solen höll på att gå upp. En sådan syn kunde man ju inte missa så jag steg snabbt upp, tog på mig den tjockaste jackan jag hittade och gick ut med kameran runt halsen. Där ute var det tyst och stilla och luften var fortfarande iskall. Nattfrosten smälte i takt med att solen steg högre och högre upp bakom träden. Det var nog garanterat höstens finaste morgon. Återigen får jag tacka mig själv att jag är en morgonmänniska. Oj, vad man annars skulle gå miste om!

min vecka

2016-10-28 kl 14:59:48
Den här veckan har varit väldigt annorlunda jämfört med hur mina veckor annars brukar se ut. I måndags hade jag ännu höstlov, tisdagen var en helt vanlig skoldag och på onsdagen vaknade jag upp med huvudvärk och halsont, alltså blev det ännu en ledig dag. Igår mådde jag mycket bättre så från kl 9.00-15.00 befann jag mig i skolan. Imorse körde jag till Vasa och fick prova på halkbanan. Det var både spännande och lärorikt och återigen blir man påmind att inte underskatta hastigheten.
 
Nu sitter jag här hemma, redo för helg! Fast jag bara haft en vecka med två skoldagar, blir det ändå riktigt skönt att få ta helg :) Planerna är ännu öppna, men en sak har jag bestämt: om solen tittar fram ska jag ut och fota! Dock tvivlar jag starkt på att jag får den önskan uppfylld, haha! Lite skolarbete måste jag också få gjort men jag känner redan på mig att jag kommer skjuta upp det till söndagen. Vad sägs som att man bara tar dagen som det kommer? Det har ju fungerat hittills.
RSS 2.0