min lediga tid

Jag märker bara mer och mer att jag är en person som inte bara kan sitta där hemma och vara oproduktiv. Grejen är den att jag älskar att bara ströva runt här hemma, kolla serier, fixa undan småsaker och slösurfa framför datorn men det krävs helt enkelt mer! Jag vill känna känslan av att jag gör något viktigt och att jag åstadkommer någonting. Jag vill ha någonting att se fram emot och längta efter. För att få någon slags rutin under mina lediga dagar har jag börjar skriva "to-do-listor". På det sättet märker jag att jag faktiskt är mer effektiv än vad jag tror och att jag faktiskt får saker gjorda. Fast det bara handlar om något så enkelt som att t.ex. diska, har jag ju ändå gjort något med en betydelse. Precis det som jag vill åstadkomma! Som jag nämnt tidigare så jobbar jag ju också lite nu som då. Det är ett bra sätt att hålla i gång och så tjänar jag ju förstås ihop lite extra pengar som alltid är bra att ha :)
 
Jag har funderat lite smått över vad jag ska hitta på under de kommande veckorna och bl.a det här kom jag fram till:
 
- Träna mer regelbundet. Tyvärr har det blivit allt för långa mellanrum mellan mina senaste gymbesök. Definitivt något som jag måste ändra på.
 
- Julpynta. Eftersom att det är den första advent nu på söndag borde det ju vara acceptabelt att plocka fram julpyntet ;)
 
- Blogga mera. De senaste veckorna har varken haft material eller inspiration till att blogga. Jag hoppas att det svänger!
 
- Sätta i gång med att läsa till studenten. I vår kommer jag skriva modersmål, matematik och samhällslära. Både samhällslära och matte kräver en hel del läsande så lika bra att börja i tid om ni frågar mig. 
 
- Fotografera då det är ljust. Dock lär det nog bli väldigt ovanligt nu under den här mörka årstiden. 
 
Nu då jag har all tid i världen borde jag ju lyckas, haha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0