julgran

2016-11-29 kl 19:02:01
Mammas fina DIY-projekt får pryda dagens inlägg! Av färgat papper, glitter, en limpistol och godis, har hon gjort egna julkalenderar som ska föreställa julgranar :) 
 
Efter att ha spenderat en hel dag på jobbet och kört hem i ett jobbigt före med halka och slask, var det mer än skönt att bara kasta sig i soffan! Eftersom att jag ännu är relativt ny ute i trafiken spänner jag mig något så otroligt då jag kör i krävande fören. Både kroppen och hjärnan är på helspänn! Under kvällens lopp har jag bara myst i pyjamasen, bakat rockyroad-kex med Samuel och Cassandra, gjort en skoluppgift och nu sitter jag här framför datorn, redo att småningom krypa under täcket. Kram!

snö

2016-11-27 kl 16:46:08
Gårdagens lillajulsplaner var julmiddag med familjen och mot kvällen blev det spontana festligheter. Det blev en riktigt toppen kväll! I morse vaknade jag och Basse upp efter aningen för få timmar sömn. Efter en sen frukost bestämde vi oss för att ta oss ut i vintervädret och blåsten. I natt har det ju faktiskt snöat och nu ser det genast mycket finare och ljusare ut där ute. Dock var det kallare och blåsigare än vad vi räknade med. Det är samma årstid och samma väder varenda eviga år men ändå lär man sig inte att ta på sig mer kläder, haha!

en månad kvar

2016-11-24 kl 16:00:59
24 november, det betyder bara en sak: en månad kvar tills julafton! Någon snö på marken finns tyvärr inte men den kommer väll då den kommer. Jag tycker att man blivit så van med det här konstiga vädret så man blir aldrig mer förvånad, haha. Imorgon ordnas det julöppning i Kristinestad, på lördag firar vi lillajul och på söndag tänds det första adventsljuset. Om man börjar få julkänslor? Ja, absolut! 
RSS 2.0