en förändring

2016-03-30 kl 12:54:21
För några dagar sedan bestämde jag mig för att göra något åt mitt rum som sett likadant ut i allt för lång tid! Eftersom att jag har en skrubbdörr och två fönster som är på lite opassliga ställen så är det lite svårt att möblera om. Det finns egentligen bara ett sätt att ha möblerna på för att det ska se bra ut, så jaa, det kan man inte göra så mycket åt tyvärr :/
 
Istället för att möblera om skruvade jag bort mina tre hyllor för att få väggen till användning för något annat. Några potatislådor får nu agera som nya hyllor och ovanför lådorna har jag påbörjat en tavelvägg! Det blev inte någon stor förändring men det känns i vart fall fräschare :)

sjuklingen

2016-03-29 kl 18:47:00
Den här bilden beskriver min dag i stora drag: jag har legat i soffan med en kopp honungsvatten!
 
Igår nämnde jag på bloggen att jag dragit på mig en hemsk förskylning. Jag har alltid brukat skryta om mitt immunförsvar men nu får jag nog dra tillbaka mina påståenden om att jag aldrig blir sjuk, haha. Igår hade jag nämligen 38 graders feber och idag har jag haft stegring hela dagen. Det blev alltså ingen skola för mig idag och knappast heller i morgon.
 
Det är faktiskt konstigt att den här dagen har gått så fort, med tanke på att jag varit rätt rastlös. Jag har mest bara kollat TV, läst en bok, övat på historiaförhör, spelat spel med mamma & syster och funderat på vad jag ska hitta på näst. Dessutom har det ju varit jättefint väder med skinande sol och 12 plusgrader. Varför ska man tvingas sitta inne och vara sjuk just en sådan här dag? Orättvist... 
 
Om du har tips på bra huskurer så får du gärna dela med dig av dem i kommentarerna! :) Jag tycker att det börjar kännas lite enformigt att bara dricka te och honungsvatten så jag tar gärna emot nya idéer och tips.
RSS 2.0