åland

Hej på er! Under de senaste dagarna medan bloggen ekat tomt har jag njutit av semesterlivet på Åland. Jag har levt campingliv, ätit massor av gott, besökt nya cafeér, sjungit med till melodier på Rockoff och upplevt Åland på cykel. Inte så konstigt att dagarna bara flög iväg?! 
 
På fredagsmorgonen vinkade vi adjö till fastlandet. Att den här staden kanske är mitt nya hem om ett år gör mig helt lycklig inombords.
 
Vi bodde på en camping och eftersom att jag själv jobbar på camping var jag extra kritisk till allt, hehe...
 
På lördagen vandrade jag och Basse runt på stan. Då kaffesuget slog in så vandrade vi till Svarta katten på kaffe och kaka. Jag åt en god marängtårta med kola och grädde och den var heeeelt otrolig! Tipstips!
 
Under resans gång hann vi fleeeera gånger beundra alla mäktiga båtar. Om man bara skulle ha några miljoner extra på kontot....
 
Varje kväll vandrade vi in mot stan och Rockoff området. Rockoff var ju faktiskt en stor del av hela resan men om jag ska vara ärlig så skulle jag nog kunnat skippat det, haha. Jag hann i allafall lyssna på bl.a Rebecca & Fiona, Tungevaag&Raaban och KAJ. Det sistnämnda imponerade mest. Österbottningar, ni vet ;)
 
Grillade gjorde vi nästan varje dag! 
 
Jag och Basse hyrde cyklar för att få se lite mer av ön. Vi cyklade mot Järsö och under vägen stannade vi bl.a och picknickade på klippor, hälsade på hästar och drack kaffe på Cafe Stickstugan.
 
Matbilder finns det gott om märker jag, haha.
 
Tack för i år Åland! Kanske vi syns nästa år igen?
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Marias Memoarer

Härligt det ser ut! Och marängtårtan (samt den på sista bilden) ser obeskrivligt god ut! :)

Svar: Ja visst?! :) Marängtårtan var helt otrolig, en av de bästa tårtorna jag ätit i mitt liv om jag ska vara ärlig!
None None

2016-07-29 @ 18:54:29
URL: http://www.mariasmemoarer.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0