du och jag

2016-07-31 kl 18:54:18
Lördagskvällen spenderade jag på en åker tillsammans med min kära lilla ägodel, kameran. Medan åskan mullrade på långt avstånd försökte jag fånga den fina himlen på bild. Från att det var helt mulet kom plötsligt solen fram, himlen blev blå, molnen blev mäktigare och åskan började samtidigt mullra allt högre och högre. Moder natur är helt otrolig. Jag har alltid varit fascinerad över hur mäktig naturen är, den är ju ständigt så levande.
 
Efter en stund gjorde Basse och Tiko mig sällskap. Basse fick agera fotograf medan jag försökte få Tiko att samarbeta. Tre bra bilder fick vi i allafall slutligen till :) Då vi hade fotat klart vandrade vi hem till Basse. Vi åt massor av gott med hans mamma och pappa, gick i bastun och bänkade oss sedan framför TV:n för att kolla på film. Perfekt lördag! Den här kvällen var en av de bättre ♥

åkrar och öppna fält

2016-07-29 kl 17:57:26
Igår kväll körde jag och Basse runt längst skogsvägarna i Tjöck. Det var åkrar och öppna fält så långt ögat kunde nå! Österbotten är nog vackert, det kan ingen förneka. Speciellt under sommarkvällar som gårdagen.
 

åland

2016-07-28 kl 18:49:59
Hej på er! Under de senaste dagarna medan bloggen ekat tomt har jag njutit av semesterlivet på Åland. Jag har levt campingliv, ätit massor av gott, besökt nya cafeér, sjungit med till melodier på Rockoff och upplevt Åland på cykel. Inte så konstigt att dagarna bara flög iväg?! 
 
På fredagsmorgonen vinkade vi adjö till fastlandet. Att den här staden kanske är mitt nya hem om ett år gör mig helt lycklig inombords.
 
Vi bodde på en camping och eftersom att jag själv jobbar på camping var jag extra kritisk till allt, hehe...
 
På lördagen vandrade jag och Basse runt på stan. Då kaffesuget slog in så vandrade vi till Svarta katten på kaffe och kaka. Jag åt en god marängtårta med kola och grädde och den var heeeelt otrolig! Tipstips!
 
Under resans gång hann vi fleeeera gånger beundra alla mäktiga båtar. Om man bara skulle ha några miljoner extra på kontot....
 
Varje kväll vandrade vi in mot stan och Rockoff området. Rockoff var ju faktiskt en stor del av hela resan men om jag ska vara ärlig så skulle jag nog kunnat skippat det, haha. Jag hann i allafall lyssna på bl.a Rebecca & Fiona, Tungevaag&Raaban och KAJ. Det sistnämnda imponerade mest. Österbottningar, ni vet ;)
 
Grillade gjorde vi nästan varje dag! 
 
Jag och Basse hyrde cyklar för att få se lite mer av ön. Vi cyklade mot Järsö och under vägen stannade vi bl.a och picknickade på klippor, hälsade på hästar och drack kaffe på Cafe Stickstugan.
 
Matbilder finns det gott om märker jag, haha.
 
Tack för i år Åland! Kanske vi syns nästa år igen?
 
 
 
RSS 2.0