eyebrows on fleek

Eftersom att jag har tjockt mörkt hår så har jag alltid trott att det varit en självklarhet att jag även ska ha mörka och fylliga ögonbryn men nej, så är tydligen inte fallet. Jag har gått runt i flera år och väntat på att de ska börja växa men de är fortfarande lika glesa och ljusa så jag har tappat hoppet, haha. Jag blir så irriterad då inte mina ögonbryn vill sammarbeta! 
 
För att försöka få brynen lite tydligare och visa att jag faktiskt har någonting där ovanför ögonen så började jag för ca ett år sedan färga dem. För att få dem som jag vill måste jag fortfarande fylla i dem men att färga hjälper ändå mycket! 
 
Jag använder Depends ögonbrynsfärg i färgen brunsvart. Tipstips! Kostar endast 11 euro från Kicks och med en förpackning kan jag färga brynen fem/sex gånger. Jag tycker att det är jättelätt att färga själv och jag blir alltid lika nöjd med resultatet :) Det enda som är negativt är att färgen lätt börjar bli ljusare efter att man tvättat ansiktet några gånger! Men det är väll ändå ganska acceptabelt om man tar i beaktande att färgen inte är så dyr.
 
Idag då jag färgade ögonbrynen passade jag på att fota före- och efterbilder. De blev iallafall lite mörkare och tydligare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0