önskelista

Månaderna har flygit iväg och dagarna likaså, tänk att jag äntligen kan säga att min födelsedag faktiskt börjar närma sig? Den tanken kändes ganska avlägsen i början av året. Att fylla sent är inte alltid riktigt det ultimata och speciellt inte då det är siffran 18 man väntar på! Under det senaste året har jag bara peppat mig själv med klyschiga citat som "bättre sent än aldrig" och "väntar man på något gott väntar man aldrig för länge", haha! Men det är ju så sant så :)
 
I och med att födisen (och julen för den delen) närmar sig så tänkte jag att jag kunde visa en del av min önskelista. Jag tycker att det är smart med önskelistor, det är en bra riktlinje :)
I och med att det småningom börjar bli akutellt med flytt så önskar jag mest saker till hemmet som t.ex vita teema tallrikar, sarjaton kaffemuggar & assietter och genomskinliga Kastehelmi glas. Köksgrejer som stekpannor, knivar och bestick är också med på önskelistan.
 
En Marlene Birger clutch och en stor halsduk till vintern är fint!
 
En svart vagn (från t.ex ellos) skulle passa bra i det framtida hemmet. Det skulle också pinnstolar/trästolar och lakan i smutsiga pasteller göra :)
 
Mina nuvarande länkskor börjar ge upp så förr eller senare behövs det ett nytt par. Jag <3 kaffe, kaffekokare står alltså högt upp på listan! Tavlor, planscher och ramar storgillas! 
 
Mest av allt önskar jag en födelsedag som får spenderas med nära och kära och förstås tårta, hehe! Det är helt enkelt guldvärt.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0