kikar in

2016-04-28 kl 18:04:20
Just nu sitter jag på en liten färja som åker mot fastlandet. I brist på annat att göra så tänkte jag passa på att säga hej och kika in på bloggen! Under de senaste dagarna har jag både sett och upplevt mycket fint! Igår körde vi bl.a till Montenegro och tidigare idag åkte vi till ön Locrum! Då man kommer från platta österbotten så är naturen här i Kroatien verkligen otrolig, haha... 
 
Ha det bra, kram! 
 

24 april

2016-04-24 kl 09:22:50
 
Godmorgon! Jag har haft en helg med fullt program, därav den dåliga bloggningen. I fredags tog jag och Basse vårt pick och pack och bosatte oss på hans familjs villa för ett dygn. Jag har också gjort undan skolarbete och packat för imorgon åker jag nämligen till Kroatien med pappa och Stina!
 
Vi har massor av planer inför resan, vi ska bl.a hyra bil och köra till Monte Negro! Spännande, spännande :) Vädret kommer dock inte visa sig från sin bästa sida vilket är lite synd men det är ju onödigt att hänga läpp för det. Vädret är ju ändå något som man inte kan påverka hur man än vill, haha.
 
Vi ses efter resan!
 

black and blue

2016-04-22 kl 13:51:09
Idag har jag på mig jeans från Zara, topp från H&M, ny kofta/tunn jacka (?) från Gina Tricot, Nikes och nya solglasögon från H&M!
 
Igår åkte jag och mamma upp till Vasa på några ärenden. Under Vasa besöket hann vi även vandra runt på stan och kolla in alla fina vår- och sommarkläder i affärerna! Jag hade inte planerat att shoppa så mycket förutom nya solglasögon men trots det kom jag ändå hem med två nya koftor/tunna jackor (eller vad man nu ska kalla dem, haha) och också förstås ett par solglasögon som det var tänkt! Båda koftorna var på rea så jag är verkligen nöjd med mina kap ;)
 
Då magarna började kurra vandrade vi till Sweet Vaasa på sallad, kaffe och kaka. Det var första gången jag besökte Sweet Vaasa men långt i från den sista. Nu förstår jag verkligen varför det caféet är så pass populärt som det är! 
 
Innan vi åkte hem tillbaka till Kstad hann vi också besöka storebror för att prata om det senaste och dricka en kopp kaffe. Det blev i allafall en riktigt bra dag med bästa mamma ♥
RSS 2.0