76 days left

// bilder från pinterst //
 
Jag ska berätta en liten sak om mig själv. - Jag älskar att resa. Att resa känns för mig stort, äventyrligt, mäktigt, lärorikt, forts. forts. forts.! För några månader sedan, bläddrade jag igenom pinterest och kom över citatet: "to travel is to live". Det där lilla citatet träffade mig på direkten. Inte bara för att det är så fint uttryckt, utan för att det är sant. 
 
Om 76 dagar, närmare bestämt den 15 december, kommer jag hoppa på ett flygplan. Det är lite extra spännande att flygplanets slutdestination inte är inom Europas gränser. Slutdestinationen är i Singapore. Jag kommer spendera tre veckor hos min faster och jag vet redan att det kommer bli bland de tre bästa veckorna i mitt liv. 

Kommentarer
Postat av: sydney

hej carmela! läste pa ett inlagg och förstar att du har ganska lång vana av det har och har kvalitet som mål.det tycker jag om:) undrar nu lite korkat vad du tycker om just den har blogg.se? ser att et är reklam. har du klistrat in den själv eller kommer den av sig sjalv?skulle det ga att länka till en pod här och finns översättnings widgets? vet inte vilken portal jag skall välja...? hoppas allt ar bra. hälsningar sydney

Svar: Hej, tack för din fina kommentar! Jag har bloggat på blogg.se i flera år. Nu och då har jag provat på andra bloggportaler men jag har ändå alltid återvänt tillbaka hit :) Jag tycker helt enkelt att blogg.se är bäst, haha! Man kan inte ta bort reklamen utan den är nog alltid där. Om man skaffar PRO (det kostar) så har jag för mig att reklamen försvinner. På blogg.se kan du nog absolut länka till en pod och det går också att fixa översättning om du fixar lite med koderna :) Ha en bra dag, kram!
None None

2016-02-09 @ 15:58:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0