76 days left

2015-09-30 kl 18:05:00
// bilder från pinterst //
 
Jag ska berätta en liten sak om mig själv. - Jag älskar att resa. Att resa känns för mig stort, äventyrligt, mäktigt, lärorikt, forts. forts. forts.! För några månader sedan, bläddrade jag igenom pinterest och kom över citatet: "to travel is to live". Det där lilla citatet träffade mig på direkten. Inte bara för att det är så fint uttryckt, utan för att det är sant. 
 
Om 76 dagar, närmare bestämt den 15 december, kommer jag hoppa på ett flygplan. Det är lite extra spännande att flygplanets slutdestination inte är inom Europas gränser. Slutdestinationen är i Singapore. Jag kommer spendera tre veckor hos min faster och jag vet redan att det kommer bli bland de tre bästa veckorna i mitt liv. 

en höstoutfit

2015-09-29 kl 19:39:00
Hej igen! Idag har jag haft en riktigt bra dag. I skolan hade jag endast två lektioner och därefter var det provutgivning. Jag är jättenöjd med vitsorden :) Nu i efterhand känns det verkligen skönt att se att det lönade sig att läsa sida efter sida, fast man var hur trött som helst i huvudet. Det är viktigt att hålla motivationen uppe då man vet att det ger resultat!
 
Nu i skrivande stund lyssnar jag på musik och har just kollat intressanta dokumentärer på youtube. Bra kvällssysselsättning, haha. Men tänk vad mycket man hittar där? Det finns liksom videor om ALLT. Om en stund kommer iallafall Sebastian hit och då har jag planerat att vi ska kolla senaste PH-avsnittet. Få se om han går med på att kolla på det, haha! 
 
Som lite omväxling tänkte jag visa er dagens outfit som består av svarta jeans från BikBok, t-shirt från H&M och favoritkoftan från Vero Moda. Långa koftor är verkligen favoritplagget för tillfället. 
 
Ha en fortsatt bra kväll, kram ♥

mango&nutella

2015-09-28 kl 20:49:57
Go' kväll :) Jag kom för en stund sedan hem från gymmet. Eftersom att det är måndag idag så är det som sagt BTA som gäller! Svettigt men roligt som bara den. Och träningsvärken imorgon... vill inte ens tänka på den, haha! Jag tog iallafall just en dusch och åt lite fruktsallad. Gott, fräscht och hälsosamt :) Något annat som är gott som tusan, och som dessutom blivit en ny favorit, är mango! Att dessutom äta det med lite nutella är pricken över i:et :)
RSS 2.0