coffee is a hug in a mug

En kopp kaffe för att piggna i på morgonen, en kopp kaffe för att få i sig något varmt en kall höstdag, en kopp kaffe till en nybakad kaka, en kopp kaffe medan man diskuterar för fulla muggar runt köksbordet, en kopp kaffe bara för att det är så gott?
 
Det finns många kaffeälskare i världen och jag är absolut en av dem! Kan inte riktigt förstå att de finns de som inte alls dricker kaffe och som rent ut sagt hatar det? Liksom VA? Ända sedan jag varit liten, har det där kaffedrickandet kännts obligatoriskt. Jag har alltid funderat på när det ska bli min tur att få sitta med en kaffemugg i händerna i stället för ett saftglas. Och vad är egentligen det där speciella med kaffe då exakt alla gamlingar dricker det? (Välkommen till 5 åriga Carmelas funderingar)
 
Sedan då äntligen den dagen kom, då jag tog en kopp kaffe istället för ett saftglas, blev jag inte positivt överraskad, haha! Kaffet smakde kort sagt konstigt och att folk kan vara "beroende" av kaffe? Nej, det fattade jag inte. Idag, flera år senare, älskar jag kaffe i alla olika former. Men beroende av det? Nej, det är jag nog inte. Det är inget jag känner att jag behöver för att ta mig igenom dagen, för mig är det är nog lite mer i stil av vardagslyx. 
 
Ibland dricker jag en kopp kaffe för att piggna i på morgonen, ibland en kopp kaffe för att få i mig något varmt en kall höstdag, ibland en kopp kaffe till en nybakad kaka, ibland en kopp kaffe medan jag diskuterar för fulla muggar runt köksbordet, ibland en kopp kaffe bara för att det är så himla underbart gott.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0