ying yoga

Go' kväll på er! Jag kom just hem från gymmet. Den här gången känner jag inte en extrem träningsverk, istället känner jag ett inre lugn i min kropp. Ikväll provade jag nämligen för första gången på yoga. Det var inte vilken yoga som helst, utan ying yoga. 
 
Ying yoga är en väldigt lugn typ av yoga som fokuserar mest på områdena runt höften, bäckenbenet, låren och nedre delen av ryggen. Jag märkte att man arbetade med många muskler och områden på kroppen som man lätt glömmer bort. Något jag också märkte, var hur dåliga ryggmuskler jag har, speciellt vid nedre delen av ryggen! 
 
I yoga tänker man ju som sagt hela tiden på sin andning. Då man verkligen fokuserar på hur man andas, slappnar man av på ett helt annat sätt. Det kändes nästan som att man var i ett stadie där man höll på att somna, men ändå var man klarvaken! Lite svårt att förklara, haha.
 
Bilder från pinterest
 
Ying yoga är i vartfall något jag absolut kommer att fortsätta med! Det gör gott för både min kropp och själ. Så från och med nu kommer jag verkligen se fram emot onsdagskvällarna ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0