festligheter

2015-05-31 kl 20:12:52
Fast jag redan haft sommarlov i ett dygn kan jag fortfarande inte förstå det!? Imorgon kommer jag inte vakna till alarmet 7.20, jag kommer inte vandra till bussen och jag kommer inte sitta i ett klassrum. 
 
Gårdagens skolavslutning var riktigt toppen! Känslan då man såg studenterna och insåg, att om två år så är det min tur, var heeeelt otrolig. På eftermiddagen besökte jag en examensfest och då kvällen närmade sig började jag fixa mig i ordning för (surprise surprise) fagerö! Det blev kort sagt en händelserik och rolig kväll :) Dagen avslutades sedan på bästa sätt, med älskling ♥
 
Idag har jag varit med Basse. Vi har varit ute i blåsten och ätit glass. Nu ska jag byta om till pyjamas, krypa under täcket och kolla på ex on the beach. I morgon inleds första sommarlovsveckan och för min del, även första arbetsdagen på mitt sommarjobb :)

sista provet skrivet

2015-05-27 kl 14:51:04
Idag skrev jag mitt sista prov för denna termin! Känns helt overkligt att jag nu gått ett år i gymnasiet? Fast jag i början kände mig lite osäker på mitt val så känns det verkligen bra och perfekt nu i slutändan. Fast provveckorna kan vara riktigt jobbiga och motivationen tar slut så har jag ändå haft en riktigt bra skolår. Gymnasiet har egentligen inte varit lika krävande och jobbigt som jag trodde. Vad det beror på vet jag inte, haha. Kanske mycket bara handlar om inställningen? :)
 
Sommarlovet kunde verkligen inte komma lämpligare! Imorgon är det paintball med skolan som gäller, på fredag har jag provutdelning och på lördagsmorgonen är det slutligen skolavslutning :) Jag är sååå redo för sommar!

helg

2015-05-23 kl 15:51:54
Hej på er! Hoppas ni hittills haft en bra helg :) Igår skrev jag mitt andra prov, textkompetens. Då jag kom hem från skolan kom Josse till mig och vi började förbereda inför kvällen. Igår ordnade nämligen jag och resten av gänget en avskedsfest till Nicci eftersom hon åker i väg till Tyskland nästa vecka. Hon hade ingen aning om vad som väntade och allt blev verkligen så lyckat, haha! Minnesvärd kväll, helt klart.
 
Idag vaknade jag tidigt p.g.a att det blåste och regnade som bara den. Vädret är fortfarande grått... Ingen sommarvärme här inte! Dagen har bl.a gått ut på provläsning och ikväll är det Eurovisionen som gäller.
 
RSS 2.0