helgens bestyr

2015-03-29 kl 19:38:00
Helgen kom och gick, snabbt har det gått! Har haft en riktigt toppen helg som bl.a har bestått av shopping och festligheter. I går styrde jag och Basse kosan mot Vasa där pampasveckan led mot sitt slut. Fyndade en hel del som jag kan visa någon annan dag :) Hälsade även på Simon innan vi åkte hemåt. Hann bara komma hem så for jag vidare på villafest till Skaftung. 
 
Idag har jag sovt länge, disskuterat i timmar, kollat säsongsavslutnings-avsnittet av pll, bakat och bara tagit det allmänt lugnt. Söndagar är faktiskt rätt så mysiga ♥

makeup

2015-03-25 kl 14:53:00
Hej på er! Som variation på alla inlägg om min vardag så tänkte jag visa er mitt smink :) Använder inte alls något märkvärdigt utan bara det där vanliga som mascara, concealer och lite ögonbrynspenna. Är dessutom inte så insatt i det där med smink och tycker bara det är jobbigt med foundation och massor av puder osv, haha!
 
Men i alla fall, det här brukar jag använda:
Babylips, läppomada från the body shop och läppglans från guerlain
 
Ögonbrynspenna från dermosil och eyeliner från clinique
 
Mascaror från rimmel london och oriflame samt concealer från dermosil

uppdatering

2015-03-24 kl 20:36:22
Helt otroligt att jag har en hel del läsare fast uppdateringen suger, så tack så mycket för att ni orkar besöka min aktiva blogg, haha! Nåjaa, inget nytt har hänt under de senaste dagarna utan allt har nog bara rullat på som vanligt :) Skoldagarna bara minskar och jag drömmer mig bort till sommar och sol. Nästa vecka är det ju dessutom påsk, vilket jag ser fram emot. Något jag också ser fram emot är att krypa ner i min säng och ta natten! 
RSS 2.0