long time no seen

2015-06-30 kl 13:38:25
Hej på er! Juni börjar lida mot sitt slut och tanken på att även sommarlovet blir kortare och kortare för varje dag känns inte lockande. Under dagarna som gått så har jag jobbat, haft några lediga dagar, skuffat skoter, fiskat, slängt ihop en marängkaka, ätit jordgubbar och fotat. Inget speciellt alltså, haha! De kommande dagarna fortsätter nog i samma spår. På helgen kanske det blir dags för lite bravader, återstår att se ;)

midsommar 2015

2015-06-22 kl 19:44:35
Midsommaren för i år är över och kan verkligen säga att den har varit sååå bäst! Även fast hela helgen har gått i jobbets tecken så har jag ändå firat nästan fullt ut, haha. 
Planerna inför midsommaren har varit väldigt oklara innan jag och Basse, spontant, kom på att vi skulle spendera fredagen på hans villa. Efter jobbet hoppade jag nästan genast på skotern och åkte till villan och under kvällens gång så dök det upp mer och mer folk tills hela gänget var samlat :) 
Medan regnet öste ner så plockade jag och Josse blommor som efter en hel del knep och knåp blev två blomkransar. Mot "sejnon" blev det också bastubad och jag vågade mig även ut i vattnet. Första doppet taget, check! Då magarna började kurra så fixade vi igång grillen och grillade allt från sparris till kött! Så otroligt gott! 
 
På lördagsmorgonen njöt vi av vädret på terassen och sen bar det igen av till jobbet där det var stressigare än stressigt. Har bara en sak att säga: ni kan inte ana hur lång glasskön till camping var. Kön tog liksom aldrig slut under de timmarna då jag hjälpte till i kiosken. 
Var så trött och slut då jag kom hem från jobbet, därav blev det ett kort besök hos Simon innan jag sen tog natten.
 
Nu bjuder jag på bildbomb från fredagen. Enjoy, haha!

sommarnatt

2015-06-15 kl 10:46:09
I lördags spenderade jag kvällen på en villa i kaskö med massor av härligt folk. Det var verkligen första gången i sommar som jag kände att "nu är det på riktigt sommar". Efter mycket skratt och roliga disskusioner så kan jag kort sagt säga att kvällen var toppen! Mera av detta i sommar, tack, haha! 
RSS 2.0