lördagsuppdatering

2015-01-31 kl 12:48:45
Hejsan! :) Den här veckan har jag hunnit med en hel del. Bl.a. zumba x2, varit på 5 och 27-års kalas, massvis av serie-kollande och läxor. I går fick jag i alla fall äntligen ta helg. På kvällen satt jag i abc ett par timmar med flickorna innan jag for hem. Tog natten rätt så tidigt, men det är ju alltid skönt att sova. Och speciellt om man vet att man inte har något alarm att vakna till!
 
I dag har jag varit till stan med mamma och köpt ett par vinterskor och så åkte vi och handlade :) Kvällens planer är lite oklara men får se vad jag slutligen hittar på! 

fyra från igår

2015-01-26 kl 17:51:36
Hej! Här kommer fyra bilder från igår som är fotade med min telefon. Är jätte irriterad att jag inte hade med mig kameran för det var otroligt fint! Man kan verkligen säga att vintern visade sig från sin bästa sida :)

vinterdimma

2015-01-25 kl 18:23:37
Go'kväll på er! Helgen börjar tyvärr lida mot sitt slut och en ny skolvecka väntar. Har matteförhör i morgon så ska ta och öva lite innan jag lägger på någon bra film och kryper under täcket. Är rätt så trött och tror att jag håller på att bli sjuk så ska bli skönt att snart få ta natten. 
 
Sådär annars så kan jag också nämna att helgen har varit jätte rolig! :) Har myst med min älskling, varit ut och kört, kollat film och fotograferat dimman. Varför ska tiden gå som fortast då man vill att den ska gå som långsammast?
RSS 2.0