24 februari

2015-02-24 kl 14:10:04
Bilder från gårdagen!
 
Sportlovsdag nummer 2! Idag har jag varit med pappa, spelat spel med Samuel och Casse och bara slöat. Och kvällen kommer nog fortsätta i samma spår som vanligt: film och te. Men vad är nu inte bättre än det?
Imorgon blir det ännu en chilldag men däremot av slutet av veckan så dyker det nog upp lite program :) På torsdag ska jag till vasa, på fredag kommer Basse hem och på helgen blir det säkert fest. 

min söndag

2015-02-22 kl 18:50:26
Kom just hem från att ha pussat min milipojke adjö ♥ Helgen har bara flugit förbi och tänk, i morgon är det sista veckan i februari?! Helt otroligt hur tiden går... Om jag sammanfattar helgen kort så har det blivit en hel del mys, frisk luft, abc, afrikas stjärna, skruvas, sena fastlagsbullar och idag har jag även hunnit fota lite :) 
 
Nu ska jag avsluta söndagen med att söka upp en bra film och dricka te. Ha de så bra, kram! 
 

provvecka

2015-02-18 kl 14:21:49
Hej på er! :) Prov 3/4 är skrivet och provveckan börjar lida mot sitt slut, tack och lov. Nästa vecka är det dessutom sportlov + att jag är ledig nu på fredag, så för min del blir det långledigt. Sportlovs planerna är inte alls planerade men ska i alla fall se till att vila ut ordentligt och ladda upp fö de två sista perioderna innan sommarlov! Det är helt obeskrivligt hur mycket jag längtar till sommaren och varma dagar...
RSS 2.0