en uppdatering

2015-12-27 kl 15:21:46
Hej på er! Det var ett par veckor sedan sist och mycket har hänt. Dagarna i Singapore springer bara iväg, men jisses vad man har varit med om mycket! Då jag kommer hem har jag en hel del att berätta men innan jag börjar fundera på det så har jag ännu prick en vecka kvar att uppleva här i värmen. 
 
Jag har inte mycket annat att skriva för stunden, förutom att jag lever, mår så himla bra och njuter av exakt varje sekund! Kram!
 
 

julbuffé, prov och packning

2015-12-13 kl 16:28:15
Go' kväll på er! I skrivande stund har jag total matkoma. Tidigare idag var jag och pappa till Gastro på julbuffé och jisses vad gott det var. Jag är inte överdrivet förtjust i julmat men det som jag åt på Gastro var verkligen jättegott. Efterrätten får i vartfall massor av pluspoäng, haha ;) Idag har jag också läst på morgondagens filosofiprov. Som tur är, är filosofi ett av mina favoritämen, vilket gör att det är lite lättare att plugga in allt. 
 
Efter att jag publicerat detta inlägg ska jag ta tag i det sista med packningen till Singapore. I övermorgon lämnar jag som sagt kalla Finland och styr kosan mot nya äventyr. Åh, vad jag längtar... Det känns så overkligt att dagen jag väntat på så länge, snart är här?! Jag hoppas att tiden utomlands går i snigelfart. Den får åtminstone inte gå lika fort som den senaste tiden här i Finland har gjort! 

en december morgon

2015-12-13 kl 16:14:37
Bloggen har stått tom i några dagar men nu är jag tillbaka! Jag tänkte börja med att visa några bilder som jag fotade i lördags. Efter flera dagar med grå himmel, visade sig äntligen solen. Att få ta fram kameran och fota i underbart naturligt ljus, kändes perfekt! Efter en stund började dock batteriikonen blinka och så dog batteriet. Alltså varför?! Just då solen lyser och man har massor av fotoinspiration så drabbas man av otur... Verkligen inte okej!
RSS 2.0