8 saker som gör mig lycklig

2015-08-31 kl 20:05:45
1. Min säng. Det är alltid lika mysigt att krypa ner under täcket, oavsett om det handlar om att ta natten, kolla film eller bara mysa! 
 
2. En bra bok. För flera år sedan läste jag väldigt mycket. Tyvärr har det intresser runnit ut i sanden. Jag läser lång ifrån så mycket som jag gjorde förr, men då jag en gång hittar en bra bok så kan jag inte sluta. För några dagar sedan läste jag ut Gone Girl av Gillian Flynn. Otroligt bra bok, nästan bättre än filmen!
 
3. Träna då man verkligen känner motivation. Att träna kan ibland vara det tråkigaste som finns men känslan då man verkligen är motiverad är nästan oslagbar. Att springa i skogen med hög musik i öronen är terapi.
 
4. Min pojkvän. Finns ingen som honom! Tror inte jag behöver säga så mycket mer ♥
 
5. Måste också självklart nämna mina kompisar och familj som förgyller varje dag!
 
6. Att få ha något att se fram emot. Jag gillar att alltid ha något kul att räkna ner till. Inte så stor skilla på vad, bara det är något!
 
7. Checkat av alla to-do's. Det händer inte ofta, men ibland om man råkar ut för en stressig dag med massvis av läxor, förhör osv. så känns det otroligt skönt då man vet att allt är gjort.
 
8. Suprises. Jag älskar överraskningar. Både att bli överraskad och överraska andra! Det bästa är om det är personligt. Det behöver inte ens vara något dyrt eller stort? Bara tanken på att någon lagt ner tid på en annan person gör mig så lycklig!
 
 

villavslutning

2015-08-30 kl 20:03:36
Hoppas ni har haft en riktigt toppen villavslutning, det har iallafall jag haft! I fredags for jag till Härkmeri och spenderade kvällen på Josses villa med Josse, Karro och Nicci. Vi åt en massa gott, bla paj och en chokladkaka som jag bakade dagen före :) I går (lördag) firade vi min morfar som fyllde 71 år. Mot kvällen for jag och Basse till lokalin med lite annat folk. Körde sedan vidare till en annan fest! Som sagt, riktigt bra kväll med härligt folk :) 

ögonblick

2015-08-26 kl 20:45:36
Under dessa tre "o-bloggade" veckor har det hänt lite allt möjligt! Har fotat ovanligt mycket med mobilen faktiskt, så tänkte nu ta och bjuda på lite bilder. Vissa med bättre kvalite än andra, haha.
 
Har spenderat några timmar i blåbärsskogen med mamma! Blåbären tar aldrig slut och man hittar bara mer och mer & större och större för varje gång.
 
Nu som då har jag myst med en av favoritkatterna, Gösta.
 
Nicci fyllde 17 år den 13 augusti, vilket firades med flickorna på crazy cat :) Då det var stägningsdags gick vi till en brygga och satt och pratade om allt och lite till.
 
Jag har varit med världens bästa Sebastian ♥
 
Jag har ätit goda mellanmål hos mormor. Hallon, blåbär, musli, yogurth och chiafrön!
 
Sebastians familj har riktigt nyligen skaffat en schäfer! Hon är världens sötaste och busigaste ♥ Och så kan jag ju även bjuda på en selfie från i dag då jag körde hjullastare med Basse. Fast det var skakigt fick jag faktiskt en relativ skarp bild efter många försök, haha.
 
RSS 2.0