matkoma

2014-09-30 kl 15:40:00
Hejjsvejjs! :) Igår for jag till Tjöck direkt efter skolan. Jag och Basse for direkt till Tinka på mat = matkoma! Var mätt heeela kvällen vilket är ovanligt för att vara mig, haha. 
 
I dag har det varit en chill skoldag! Under eftermiddagen fick vi ut alla proven från provveckan. Jag blev faktiskt positivt överraskad :) Trodde verkligen inte att jag skulle få dom vitsorden jag fick, haha.
 
Nu sitter jag i alla fall här, överlycklig för att jag är läxfri! Tror jag ska ta och avsluta det här inlägget, krypa ner i sängen och kolla på film. Kram

myssöndag

2014-09-28 kl 11:34:43

Hej allihop! :) Min helg har varit rätt så lugn. Jag vet inte varför men efter att jag började gymnasie har jag aldri energi för att göra något utan allra helst vill jag bara ta det lugnt, haha.
Fast helgen intr varit så händelserik kan jag ju ändå ta och berätta om den!

I fredags gick jag och Nicci till kockens medan vi väntade på bussen. På vägen till bussen konstaterade vi att höstvädret kan va mysigt men tyvärr även ett rent helvete. Då jag kom hem blev det filmkollande och sen lagade jag tacoplåt, sååå gott! Träffade även kompisarna i abc en stund och for sen vidare till älskling där vi kollade ännu en film.

I går (lördag) blev det tidig väckning för jag och basse skulle iväg och jobba lite. Mot kvällen for jag till Karro och sen kom även lite annat folk dit :) Istället för att åka till faggen så blev det skräckfilm med basse ♥

Idag så tog vi en ordentlig sovmorgon. Jag kan fortfarande inte fatta att helgerna går så fort?! Blir bara ledsen då jag tänker på det.

study hard

2014-09-23 kl 15:14:24
Hej på er! Det känns sååå skönt att första provveckan är över och att jag klarat min första period i gymnasie. Gårdagen bestod bland annat av (som ni ser ovan på bilden) att läsa på sista provet som vi hade i dag och dricka jordgubbssmoothie. Jag känner på mig att den kommande perioden kommer bli jobbig :/ Men som sagt: det är bara att kämpa på! 
 
 
RSS 2.0