25 november

2014-11-25 kl 11:24:32
Hejsvejs! nu var det en vecka sen sist. tiden bara rusar iväg och snart är vi inne i december. har riktigt stor julfeelis och skulle verkligen inte skada med lite snö. iallafall, nu tänkte jag kort och gott berätta lite om helgen! i fredast blev det tjejkväll för att fira mig i efterskott. hade en jätte rolig kväll med världens bästa brudar ♥ tog natten tidigt för att få vila ut efter en tung skolvecka. på lördagkvällen vankades det KAJ konsert! på söndagskvällen bestämde jag å basse oss för att fara till crazycat på mat! hade total matkoma då jag kom hem. resten av kvällen spenderades framför skolböckerna. i dag har jag nämligen skrivit finskaprov och imorgon väntar matteprov.

tisdag

2014-11-18 kl 16:50:00
Hejsvejs! Skoldagen har mest bestått av håltimmar och dom lektionerna jag haft har varit chill. I slutet av dagen skrev jag däremot engelskaprov vilket gick helt ok. Känns ju knappt att man går i skolan mer eftersom att dom senaste dagarna har bestått av mer håltimmar än vanligt. Nåja, jag ska inte dra förhastade slutsatser för detta är väll bara lugnet före stormen, haha! 
 
Under håltimmarna blev det mest provläsande men började också redigera bilder från Gran Canaria :) Här ovan är en bild på jag och Casse från stranden i Amadores. Fast jag helt klart föredrar sommar och värme framför vinter och kyla så tycker jag det ska bli riktigt mysigt med vinter och jul. Liiite snö tills fredagen skulle inte skada. Då är det julöppning i lilla kristinestad! 

torsdag-måndag

2014-11-17 kl 11:07:01
Har verkligen haft fullt program de senaste dagarna. I torsdast fyllde jag 16 år och det firades med tårta och lite presenter. I lördast var jag upp till Vasa och igår ner till Åbo för att hjälpa Malin med att flytta! På samma gång vi var i Åbo for vi ju också såklart till Ikea, haha :)
 
Nu är en ny skolvecka igång startad och det känns skönt att måndagarna i period 3 är ganska lätta! Har en håltimme nu och p.g.a provutdelning av prov som jag inte ännu haft så får jag två stycken håltimmar till :D
RSS 2.0