when everything's wrong, u make it right

2014-03-31 kl 15:10:40
// två snapshots från helgen // 
 
Okej! Nu har jag bestämt mig att ta tag i det här med bloggningen. PÅ RIKTIGT. Så framöver kommer det antagligen bli lite bättre uppdatering än vad det har varit den senaste tiden då bloggen bara ekat tom, haha.
 
Nå jaa... har haft roligaste helgen på länge! I fredags for jag till Basse. Vi cruisade bland annat runt i kstad och åkte till abc en sväng :) Sen i lördags blev det provläsning innan jag lagade mig iordning inför kvällen som spenderades hos Karro! Hade jätte roligt och ett tag spårade det ju en aning, haha. I går var jag med Basse igen. Vi åkte sen till mig och övade på prov. Jag somnade sen direkt då jag lagt undan böckerna och sov sött ända tills alarmet ringde och den nya skolveckan var igång! 
 
Idag har det hittils inte hänt så mycket. Simmade på gympalektionerna och skrev hälsokunskapsprov på eftermiddagen vilket gick helt okej! Nu ska jag chilla lite innan provläsningen fortsätter. Har ett förhör och ett prov på kommande. KAN INTE BARA SOMMARLOVET VA HÄR?!

Milano #1

2014-03-17 kl 12:50:30
Kom ju hem från Milano för prick två veckor sedan så kanske på tiden att jag nu visar er bilderna därifrån, haha! Tänkte ladda upp bilderna i fyra delar och vi börjar med del #1 :)
 
 Startade på morgonen mot flygplatsen i Helsingfors
 
Lyssnade mest på musik under bilresan och lyckades också somna en stund
 
Framme på flygplatsen!
 
Flygplanet vi åkte med
 
I väntan på att få gå ombord...
 
Blev en mellanlandning i Berlin
 
Framme i hotellrummet efter en hel dag på resande fot! Trötta men förväntansfulla inför vad Milano hade att erbjuda :)
 
RSS 2.0