some facts

2014-06-27 kl 20:40:58
- I tisdags fick jag äntligen mitt mopedkort! 
 
- På tal om mopedkort... jag var tvungen att skriva om teoriprovet flera gånger. Klarade det först på fjärde försöket. Ojjjjdåååå XD
 
- Mitt hår är så tjockt så hur mycket jag än sprayar det efter att jag t.ex. lockat det så försvinner alltid lockarna efter någon timme.
 
- Ända sedan alla började spela candy crush så sa jag att jag aldrig skulle spela det men ja..... man ska aldrig säga aldrig för nu är det så att jag faktiskt börjat spela det, hahah..... 
 
- Min drömbil är en Audi R8 och jag är heelt seriös med att jag ska ha en sån bil då jag blir äldre.
 
- Jag älskar att baka och skulle kunna baka hur mycket som helst. Problemet är bara att man måste äta upp allt man lagar.
 
- Har aldrig sovt så länge som jag gjord den senaste månaden. 

midsommaren 2014

2014-06-24 kl 14:19:34
Midsommarhelgen är över och jag har haft det sååå roligt! På fredagen var jag först hemma och åt mat eftersom vi hade bjudit hem en del släktingar och bekanta. Sen hoppade jag och Basse i bilen och det bar av till skaftung till Simons villa :) Där var vi ett helt gäng pojkar och jag som ensam flicka, haha. Hela helgen spenderades där men på lördag kväll blev det också en spontant varv till ett regnigt och kallt fagerö med bland annat Jocke och Felle.
 
Har fotat massor så här kommer en del bilder :) 
 
RSS 2.0