endless love

2014-08-18 kl 15:00:38
Ny skolvecka är igång kickad! Känner att det är först nu jag på riktigt kommit in i skolsystemet. Dagen har bara flygit iväg och nu sitter jag här hemma. Regnet öser på där ute och det betyder pefekt mysväder, som vilket i sin tur betyder filmkväll med älskling ♥ Men först blir det att ta itu med läxor och läsa på finska förhör! 

eat sleep work repeat

2014-08-13 kl 18:17:11
Måse börja med att säga att usch, vad dagarna känns korta och långtråkiga då man börjat skolan. I dag kom jag hem fyra p.g.a att bussen jag åker med tar världens jobbigaste omvägar. Till på köpet var jag trött och hungrig alltså ingen bra kombination! Nej, nu kan man verkligen säga att jag har noll motivation. Det ända jag gör nu är att väntar på helgen. 
 
Hann tyvärr inte blogga i går men hade en lång skoldag (åtta lektioner) och for till tjöck på kvällen. Tog spontant med kameran vilket resulterade i en fotorunda :) 

så grönt

2014-08-11 kl 17:03:37
Mätt i magen och trött. Jo, det är exakt vad jag är! I går tog det länge innan jag somnade och då alarmet ringde klockan sju ville jag mer än gärna bara stänga av och fortsätta sova. Men då jag var färdig fixad så var jag ändå rätt så taggad. Skoldagen gick bra! Hade inga ordentliga lektioner utan bekantade oss mest bara med lärarna :) Sen jag kom hem har jag bara slöat, fotat lite och kollat pll. Om en stund så kommer Basse hit och vi får väll ta och se vad vi hittar på. Kram!!
RSS 2.0