från helgen

2014-04-28 kl 15:12:00
Två bilder på gulliga Wilma från i fredagst! :)
 
Har misshandlat håret rätt så mycket under helgen, haha. Lockat, plattat, lockat, plattat osv!
 
 Fin solnedgång på en villa... som jag tyvärr inte riktigt lyckades fånga helt på bild! 
 
Två bilder från i går då jag var med Basse och harvade.
 
Hejhej! Har inte så mycket att säga så därför fick det bli ett sånt här inlägg med mobilbilder från helgen :) Känns btw såååå skönt att jag fick morgondagens finskaläxa klar i skolan, att jag får två prov mindre att tänka på efter de kommande två dagarna och att det bara är två skoldagar kvar innan det blir långledigt! 
 

helgen är här

2014-04-26 kl 12:08:00
När var senast jag fotade med min kamera? Tycker bara jag använder telefonen nu förtiden, haha. Nåjaa, gårdagens outfit är det på bilden ovan: jeans från cubus och topp från gina tricot :) 
 
Skoldagen i går gick riktigt fort som den oftast gör på fredagar. Efter skolan åkte jag direkt till tjöck och väntade på att Basse skulle sluta jobbet. Kvällen var riktigt rolig! Var en sväng till en fest där jag träffade på nära&kära. Hade faktiskt med kameran i går så har massor av trevliga bilder men tror jag håller dom för mig själv, haha. Tog natten ganska tidigt och åkte ett varv förbi tjöckgrillin för att köpa lite nattmat innan vi for och sov.
 
Är just nu hemma och bara chillar. Ska läsa på lite prov och göra andra nödvändiga saker som att t.ex. städa! Ha det bra, kraaam.
RSS 2.0