nyårslöften

2013-12-30 kl 12:54:34
Det här året börjar lida mot sitt slut och självklart har jag kommit på några nyårslöften som jag ska försöka hålla, hehe.
 
- Godisstrejk
Har bestämt att då klockan i morgon slår 24.00 så kommer jag inte äta godis på ett helt år. Jag är en person som inte är så mycket för godis (förutom choklad då) så nog tror jag det finns en chans att jag lyckas :)
 
- Bli bättre på att använda mina pengar
Jag ska se till att bara köpa nödvändiga kläder! Hellre ett dyrt plagg som jag vet kommer användas och som jag verkligen gillar än flera billiga som jag bara använder nån gång och sen bara lämnar att ligga i garderoben.
 
- Sätta upp mål och klara dom!
Ska verkligen satsa på träningen och sätta upp några mål som jag ska ha klarat innan året är slut. Everything is possible! :)
 
- Men viktigast av allt: bara leva livet, göra mer vad jag känner för och göra 2014 till ett oförglömligt år

happiness

2013-12-29 kl 23:35:56
Här kommer ett par bilder som josse fotograferade tidigare i dag :) Och jaa.. nu för stunden lyssnar jag på musik och pratar med jooolliiin! Kommer väll nog göra det ett par timmar framöver, höhö. Ha det braaa!

sista söndagen

2013-12-29 kl 16:35:37
Hej!! :) Lite sen bloggning i dag men har haft fullt upp hela dagen. Vaknade runt tio tiden efter allt för lite sömn, haha. Sen då Josse vaknade åt vi frukost, gick i duschen och fixade oss i ordning :) Vi bestämde oss för att gå ut i kylan med kameran och stativet och fota och vi fick massor av seriösa och oseriösa bilder, hehe... Vi hann bara komma hem och byta om innan vi for till gymmet och nu sitter vi här hemma och slöar. Ha det bra, kram.
 
Bilderna är tagna med josses kamera
RSS 2.0